Pages

Assalamualaikum..

hari ini aku update blog aku dengan template baru...sesiapa yang masih pakai template yang lama dan basi..sila-silah berubah..insaflah oi....bosan aku tengok template yang asas di dalam google tu...

Sekarang aku di tempat kerja walaupun aku tak kerja...inilah kerja aku..update blog...check e-mail...bukan salah aku..kadang-kadang nular pergi minum..bukan salah aku tau...

Wassalam...aku tak abis lagi 'maintenance' pada blog aku..harap bersabar..tahun ini akan membawa kelainan dalam hidupku..dan blog ku...hidup blog....

1 ulasan:

aku mzke said...

Waah! Kje ko update blog je skg.. aku nk gak gune pc kt tmpat kje ni tp xsempat.. jap2 bos pngil. mane nk smpat kumpul feeling nk tulis blog.. tp ym tu kdg2 aku sempat jgak. hehehe